EtusivuehdotKäyttöehdot

Käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot
Web-sivuston www.constructionreviewonline.com materiaali, joka voi sisältää tekstiä, kuvia, äänileikkeitä, videoleikkeitä, latauksia, ohjelmistoja, ostettavia tuotteita ja muuta materiaalia ("Sisältö"), toimittaa Construction Review tiedoksi ja vain verkkokaupan tarkoituksiin. Käyttämällä www.constructionreviewonline.com-sivustoa, lataamalla tai ostamalla mitä tahansa Sisältöä sitoudut noudattamaan alla olevia ehtoja ("Käyttöehdot"). Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä www.constructionreviewonline.com-sivustoa tai lataa mitään Sisältöä.

Yleiset vastuuvapauslausekkeet
Construction Review pyrkii siihen, että www.constructionreviewonline.com-sivuston sisältö on tarkkaa ja luotettavaa, mutta koska Sisältö on koottu useista lähteistä, se tarjotaan sinulle "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla". Construction Review EI OTA VASTUUTA SINUN TAI KOLMANSEEN OSAPUOLEEN MISSÄÄN SISÄLLÖN VIRHEISTÄ TAI LAITTEISTOISTA, JA KIISTÄÄ KAIKISTA SISÄLTÖÄ KOSKEVAT TAKUUT JA/TAI EHDOT. MUTTA EI RAJOITTU OLOSUHTEISIIN TAKUIHIN JA/TAI EHDOT LOUKKAUKSESTA, MYYNTIKELPOISUUDESTA JA SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN.

Etsi rakennusjohtoja
  • Alue / Maa

  • Sektori

Sivustolla www.constructionreviewonline.com saatavilla olevien linkkien avulla voit linkittää verkkosivustoille, joita Construction Review ei ylläpidä tai valvo. Nämä linkit tarjotaan avuksesi – kumpikaan osapuoli ei ole vastuussa minkään linkitetyn sivuston sisällöstä tai verkkotapahtumista. Construction Review pyrkii kohtuullisin keinoin varmistamaan www.constructionreviewonline.com-sivustolla olevan sisällön oikeellisuuden, mutta se ei voi eikä takaa minkään saatavilla olevan tiedon tai verkkotapahtumien tarkkuutta, täydellisyyttä, loukkaamattomuutta, myytävyyttä tai sopivuutta tiettyyn tarkoitukseen. näiden linkkien kautta, eikä anna minkäänlaista esitystä tai hyväksyntää mistään muusta verkkosivustosta, johon voit päästä www.constructionreviewonline.com-sivuston kautta. On sinun vastuullasi varmistaa, että kaikki käyttämäsi verkkosivustot eivät sisällä mahdollisesti tuhoisia kohteita, kuten viruksia.

Sivuston käyttö
Et saa lähettää, ladata, julkaista, jäljentää, lähettää tai muuten jakaa tietoa tai muuta materiaalia tällä www.constructionreviewonline.com-sivustolla:
a) Sellaista toimintaa tai kannustamista sellaiseen toimintaan, joka olisi rikos tai johtaisi siviilioikeuteen;
b) joka on suojattu tekijänoikeudella tai muilla immateriaalioikeuksilla tai niistä johdetuilla teoksilla ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa; tai
c) Muussa tapauksessa käytä tätä www.constructionreviewonline.com-sivustoa tavalla, joka on vastoin lakia tai sähköistä etikettiä tai joka vaikuttaisi haitallisesti muiden käyttäjien www.constructionreviewonline.com-sivuston tai Internetin käyttöön, mukaan lukien tietojen lähettäminen tai lähettäminen tietoja tai ohjelmistoja, jotka sisältävät viruksia tai muita häiritseviä osia.

tekijänoikeus
Kaikki tällä www.constructionreviewonline.com-sivustolla julkaistu tai muuten saatavilla oleva sisältö on tekijänoikeudella suojattua. Rakennuskatsaus tai sen sisällöntoimittajat omistavat tai hallitsevat sisällön ja sisällön tekijänoikeudet. Voit käyttää tai jäljentää Sisällön tietoja vain omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tai opetuskäyttöön. Sisältöä ei saa muuten käyttää, jäljentää, lähettää, julkaista tai uudelleenlähettää ilman tekijänoikeuksien haltijan kirjallista lupaa. Sinun on noudatettava kaikkia tekijänoikeusilmoituksia, tietoja ja rajoituksia, jotka sisältyvät mihin tahansa www.constructionreviewonline.com-sivustolla olevaan tai sen kautta käytettävään sisältöön, ja säilytettävä tällaiset ilmoitukset Sisällössä.

Tavaramerkit
www.constructionreviewonline.com™ on Construction Reviewn rekisteröity tavaramerkki ABC:ssä. Kaikki muut www.constructionreviewonline.com-sivustolla mainitut tuotteet, palvelut ja yritysten nimet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Et saa käyttää mitään www.constructionreviewonline.com-sivustolla näkyvää tavaramerkkiä ilman Construction Reviewn tai tavaramerkin asianomaisen omistajan kirjallista lupaa.

Yksityisyys ja luottamukselliset tiedot
Rakennustarkistuksen tietosuoja- ja turvallisuuspolitiikka on sitova osa näitä käyttöehtoja. Tietosuoja- ja turvallisuuspolitiikka on saatavilla tällä verkkosivustolla.

korvaus
Sitoudut puolustamaan, korvaamaan ja pitämään Construction Reviewa ja siihen liittyviä yrityksiä vapaina kaikilta vastuilta, kustannuksilta ja kuluilta, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka liittyvät näiden ehtojen rikkomiseen sinun tai tilisi käyttäjien toimesta tai liittyen. käyttämällä www.constructionreviewonline.com-sivustoa tai sijoittamalla tai lähettämällä mitä tahansa tietoa tai muuta materiaalia tälle sivustolle sinä tai tilisi käyttäjät.

Muutokset
Construction Review pidättää oikeuden muuttaa tai poistaa mitä tahansa sisältöä www.constructionreviewonline.com-sivustolta kokonaan tai osittain oman harkintansa mukaan, milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Construction Review varaa oikeuden muuttaa tai muokata näitä ehtoja ja tietosuoja- ja turvallisuuspolitiikkaansa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, ja tällaiset muutokset tulevat voimaan välittömästi päivästä, jona ne on julkaistu sivustolla.

sekalainen
Ehdot, mukaan lukien Construction Reviewn tietosuoja- ja turvallisuuspolitiikka ja muut asiakirjat, joihin tässä viitataan, muodostavat koko sopimuksen Construction Reviewn ja sinun välillä koskien sivuston käyttöä. Rakennustarkistus epäonnistuu vaatimaan tai pakottamaan tiukkaa noudattamista jonkin Sopimuksen ehdon mukaisesti, eikä sitä voida tulkita mistään määräyksestä tai oikeudesta luopumiseksi. Jos toimivaltainen tuomioistuin toteaa jonkin ehdoista mitättömäksi, pätemättömäksi tai muutoin täytäntöönpanokelvottomaksi, tällainen päätös ei vaikuta tämän ehdon muihin säännöksiin. Tähän Sopimukseen sovelletaan ABC:n lakeja ja sitä tulkitaan niiden mukaisesti

Jos sinulla on huomautuksia tai lisätietoja tästä viestistä, jaa kanssamme alla olevassa kommenttiosiossa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän